søndag, juli 03, 2011

Bjaavann og Kristiansand

Denne uka kunne jeg legge to nye baner til min lille liste (se høyre spalte her) over baner som jeg har spilt på. Under NMS GF i Kristiansand fikk jeg anledning til å stikke av litt og spille 18 hull på Bjåvann og 9 hull på Kristiansand Golfklubb.

Banen til Bjaavann Golfklubb er ranked som en av de beste i Norge, og klubben skal arrange NM i i år (2011). Vinteren var hard også for denne banen, men den er nå i god stand. Men den er lang, og det er stundom noe langt mellom hullene. Jeg var faktisk sliten når jeg var ferdig (men det var selvfølgelig mest på grunn av varmen den dagen...:-). Jeg misset et par hull, og rotet på minst like mange, men endte opp like under mitt HC med 33 poeng.

Banen til Kristiansand Golfklubb er ganske annerledes: en ni-hulls skogsbane, hvor jeg hadde intrykk av at enten slo jeg ballen oppover en bakke, eller nedover en bakke, eller kanskje begge deler; nedover, for så å spille oppover på andre siden av dalen.
Men det var en kjekk bane; jeg spiller den gjerne om igjen, og da gjerne uten regnvær, og på greener som ikke nettoppp er blitt hullet og sandfylt. Tror faktisk jeg foretrekker denne fremfor Bjaavann...

En stor takk til Else Britt som tok seg fri fra flyttesjau og var solid guide på begge banene!
Neste bane som står for tur til å testes er banen til Mandal Golfklubb.

Ingen kommentarer: