mandag, juli 07, 2008

Banetest V: Sirdal Fjellgolf


Torsdag 3 juli dro John, Birger og Torrey til Sinnes/ Tjørhom, for å teste den nyeste golfbanen i distriktet, Sirdal Fjellgolf. Ca 8 mils kjøring fra Seland. Siste delen var det sterk vind, men den var heldigvis ikke fullt så sterk da vi kom fram; i alle fall ikke på hele banen. Det ble etterhvert faktisk en ganske fin og varm dag.
Banen til Sirdal Fjellgolf er en 9 hullsbane som ble ferdig i fjor. Den ligger langs elven, og ved flere hull er det vann i spill. Utslagsstedene og fairwayene var absolutt akseptable, tildels fine, men greene var ikke så bra. Det virket som graset var sådd i striper, og det medførte at den ble ganske treg, og stripene virket styrende på ballen. Så det var ikke alltid like lett å få ballen til å gå dit en ville (hørt den før....?)
Ved noen av hulla fikk vi også merke vinden, så en fikk assosiasjoner til linksbanen på Randaberg. Det var lite baller å finne i roughen etter andre spillere (siden den ikke er brukt så mye enda) men jeg skal si vi la ifra oss ganske mange baller til gjengjeld. Tror aldri jeg har mistet så mange baller på en bane som her. Uffda! Men alt i alt var det kjekt å teste banen. Neste gang får jeg kasnkje gutta med til Egersund golfbane? Der venter andre utfordringer....

Ang de andre banen jeg har skrevet om her på denne bloggen se flg:
Banetest I: Sola Golfbane
Banetest II: Solastranda Golfbane
BanetestIII: Bærheim golfbane
Banetest IV: Stavanger Golfklubb
Posted by Picasa

Ingen kommentarer: