fredag, september 22, 2006

Banetest III: vannhinderbanen Bærheim
Torsdag 21 sept var det tid for en ny liten banetest; for første gang skulle jeg spille på Bærheim Golfpark, Sandnes (se kanskje heller her; dette er antaglig den egentlige web-siden deres). Det er en forholdsvis ny 18-hullsbane, åpnet i 2004. Det var meningen å bare spille 9 hull, men vi tok med oss tre hull til.

Noe av det typiske for banen er at selv om fairwayene kan være forholdsvis flate (men langt ifra slik som på Solastranda), så er de forholdsvis ondulerte, dvs de har en rekke 'bølger'. I tillegg ligger de ulike feirwayene ganske nær hverandre. Et lite blikk på kart over banen viser det. Dermed er det lett å komme over i nabofairwayene. Tror aldri jeg har vært på en bane hvor jeg hørte det så ofte ble ropt "foooooorre". Og så i tillegg vannhindrene; bekkene som ofte gikk på tvers av banen akkurat der det passet å legge nedslaget for ballen.

Spør du om jeg likte banen? Svaret er både ja og nei. Denne dagen blåste det en ganske sjenerende vind, og med de mange ulike vannhindrene som en ikke alltid så fra utslagsstedet (og manglende kart på utslagsstedene) kunne noen utslag bli en blandet opplevelse. Det er vel kanskje også karakterstikken for helhetsopplevelsen av denne banen,- denne gangen.

Ang banetest II, se her.
Ang banetest I, se her.

Ingen kommentarer: