mandag, mai 26, 2008

Utsikten Open

Sist søndag, den 25 mai, var det tid for turneringen Utsikten Open. Det var en åpen turnering, single Stapleford. 48 deltakere var påmeldt, 37 møtte opp/fullførte. Dagen begynte med regn, men det gav seg da vi gikk ut, og holdt opp helt til siste hull.

Om ambisjonene var store, så fikk de seg en knekk allerede på første hull der det ble stryk . Argh.. Etterhvert gikk det bedre, men det viste seg etter en stund at til tross for gode utslag, og bra innspill, så var det ikke putte-dagen. Jeg mistet poeng på det ene hullet etter det andre på grunn av dårlig putting. Verst var det kanskje å miste en grei birdie på hull 11, og det bare fra 1,3m. Ikke ble det par heller. Så det ble ikke det helt store. Men jeg kom meg da igjennom tilslutt med en 14 plass av 37stk. De som vil studere resultatlisten nærmere kan finne den her.

tirsdag, mai 13, 2008

Pinsen 2008


Det ble to fine golfturer i pinsen i deilig sommervær. Først lørdag den 10. Vidar og meg gikk alene. Han hadde som mål å få sitt siste obligatirske 9 hulls kort for å kunne skrive seg til hvit kort, jeg kanskje skrive meg ned litt. Begge oppnådde egentlig det. Det begynte dårlig for Vidar, og bra for meg de første 9 hulla; de siste 9 var rollene byttet om. Mens jeg satte pers på de 9 første, men kollapset fullstendig i varmen på de 9 siste, gikk Vidar bedre på de ni siste. Det ble 30-28p i seniors favør.
Mandagen ble det en ny runde før Vidar & Co skulle kjøre til Oslo om ettermiddagen. Vi tok igjen to her på hull 4 som det viste seg vi egentlig skulle gått sammen med hele runden. De var fra Stavanger, og han spilte på hcp 13. Runden gikk bra; Vidar havnet på 31p.Igjen holdt han siste halvdel bra, men denne gangen kollapset jeg ikke, men holdt helt inn og endte på 36p.
Vidar har fått seg nye køller, og spiller bra, men litt ustabilt (som oss andre i familien...). Fikk han bare mere golftrening, ville han bli han vanskelig for oss andre av familiens golfspillere å 'hanskes' med på banen.
Men nå er det ikke flere grønt kort spillere igjen i familien; hvem blir den neste? Oliver? Laila? Mari Sophie? Torgny?

Hull 13

Hull 14

tirsdag, mai 06, 2008

Søndag 4 mai


Dagens første par hull.

Deilig vårvær, sol, og varmt nok til å brette opp skjorte-ermene. Gikk ut alene, strøk hull 4 for å gå forbi 2 + 2 som gikk sent, og fortsatte på fem'ern, tok igjen en på seksern, og gikk sammen med ham resten av runden. Viste seg at han hadde 12 i hcp, så han holdt bedre helt inn enn jeg.
Men det ble 20p på de første 9 hulla med 2 stryk; men kondisen holdt ikke helt inn denne gangen heller. Skjønner egentlig ikke det, for jeg bruker oftere å gjøre det bedre på de 9 siste enn enn de 9 første.

Men en deilig tur; og til helgen kommer Vidar, og skal demonstrere de nye køllene sine. Best å komme seg på driving rangen ikveld....