tirsdag, mai 13, 2008

Pinsen 2008


Det ble to fine golfturer i pinsen i deilig sommervær. Først lørdag den 10. Vidar og meg gikk alene. Han hadde som mål å få sitt siste obligatirske 9 hulls kort for å kunne skrive seg til hvit kort, jeg kanskje skrive meg ned litt. Begge oppnådde egentlig det. Det begynte dårlig for Vidar, og bra for meg de første 9 hulla; de siste 9 var rollene byttet om. Mens jeg satte pers på de 9 første, men kollapset fullstendig i varmen på de 9 siste, gikk Vidar bedre på de ni siste. Det ble 30-28p i seniors favør.
Mandagen ble det en ny runde før Vidar & Co skulle kjøre til Oslo om ettermiddagen. Vi tok igjen to her på hull 4 som det viste seg vi egentlig skulle gått sammen med hele runden. De var fra Stavanger, og han spilte på hcp 13. Runden gikk bra; Vidar havnet på 31p.Igjen holdt han siste halvdel bra, men denne gangen kollapset jeg ikke, men holdt helt inn og endte på 36p.
Vidar har fått seg nye køller, og spiller bra, men litt ustabilt (som oss andre i familien...). Fikk han bare mere golftrening, ville han bli han vanskelig for oss andre av familiens golfspillere å 'hanskes' med på banen.
Men nå er det ikke flere grønt kort spillere igjen i familien; hvem blir den neste? Oliver? Laila? Mari Sophie? Torgny?

Ingen kommentarer: