søndag, september 16, 2007

Tjodolf Open

Så har jeg prøvd det også; deltatt i turnering på banen til Kvinesdal og omegn Golffklubb. Turneringen Tjodolf Open gikk lørdag 15 sept fra morgenen av. Natta før blåste det stiv kuling minst, og det var sterk vind også om morgenen, men stilnet utover dagen, og da vi kom i mål var det solskinn.
Banen i Kvinesdal er utrolig; tiltross for mye regn i det siste er den fast og fin, greenene er superraske. Banene her i Rogaland er som rough i sammenligning...........(vel,nesten da....)

Jeg kan ikke akkurat si at jeg er fornøyd med innsatsen min, men unngikk da sisteplassen. 20 p er ikke så mye å ringe hjem om... Slet med de raske greene, og hadde også lenge problem med svingen. Slo litt for ofte i bakken bak ballen. Ble nok for ivrig. Når det endelig gav seg, var det bare noen få hull igjen. Men hadde det gått like bra underveis som på de siste 3 hulla, hadde det blitt et helt annet resultat.

Men, men, nå har jeg prøvd dette også. Blir nok ikke siste gangen. Broder Bill har lovet å stille opp i Emigration Open til neste sommer, han har visst allerede begynt treningen. Vidar skal over i September og sjekkke formen hans....

Nå går golfsesongen mot slutten for i år. Her i Rogaland er det så vått at det ikke er noe morsomt å gå på banen. Men håper på noen flere runder i Kvinesdal før de stenger for vinteren. Noe som antegelig skjer i slutten av Oktober.

Ingen kommentarer: