tirsdag, april 10, 2007

Sesongåpning KvinesdalBanen til Kvinesdal og omegn Golfklubb åpnet i år 1 april. Det er rekord tidlig. Onsdag før påske (=4/4-07) var det tid for min sesongåpning der. Banen var i en utrolig god stand; ikke så grønn enda, men hele banen var utrolig fast og fin både på feirwayene og greenene. Greenene var allerede utrolig raske.
Det ble en grei runde: spilte sammen med en som hadde 14,8 i HCP, og vi endte opp på samme poengsum, og jeg fikk skrevet meg ned et lite hakk.
.
Bildet ovenfor er fra Hull 12; de som kjenner meg, vil vite at det er ikke ett av mine favoritthull; jeg roter meg nesten alltid bort underveis, og slik også denne gangen.....Null poeng her.
.
Bildet over viser også banens eneste snøfonn; den lå godt i skyggen. Men klarer du denne? Hva må du gjøre dersom ballen din havner i en slik snøfonn? Hvilken regel kommer til anvendelse her? Er du i tvil om golfreglene, kan du sjekke dem her. Men hva blir svaret? Bruk comments feltet!
.
Det ble også tid til en golfrunde 2. påskedag. Da hadde det vært 20 cm snø dagen før, så banen var litt våtere enn ellers. Bildet under viser Hull 1, og som dere ser; grønnfargen var allerede kommet på denne greenen!

Ingen kommentarer: