mandag, oktober 17, 2005

Sesongavslutning på Skaren 16 okt.05


Dette skulle altså være min sesongavslutning på Kvinesdal Golbane. Ambisjonene var store,- som vanlig....
Jeg ringte på lørdagen, og fikk spilletid kl. 1230. Møtte opp i god tid, varmet opp med å slå tom ei bøtte baller, og gikk for å betale og gjøre meg klar til start.
Men da kunne hun ikke finne meg på skjermen. "Eg huska du ringde, men eg må ha gløymd å føre deg på." Grrrrrrr.. Sånt skal ikke skje. Jeg ble plassert sammen med tre andre som skulle gå ut kl. 1310. Men humøret fikk en knekk, og konsentrasjonen gikk fløyten.

Det begynte da også ganske dårlig. Stryk på hull 1, stryk på hull 2. 1p på hull 3, 1p på hull 4, stryk på hull 5. Jeg ble overbevist om at Kvinesdal er ikke yndlingsbanen min lenger likevel. Dette kom til å bli en lang runde, tenkte jeg.
3 p på neste hullet, og 2 p på hver av de sju neste hjalp litt. Men så kom de vanskelige....... Resultatet skal ikke nevnes her.

Det er da man trøster seg med det man ikke skal; nemlig at det ikke gikk så veldig bra for medspillerne heller. Selv om den beste hadde hcp15,7. og de to andre rundt hcp25, så måtte de ha seg en skogstur rett som det var. Og putttingen min satt bra de gangene jeg kom fram til greenen uten å ha plukket opp ballen før.....

Kankje banene i Rogaland ikke er så verst?

Ingen kommentarer: