mandag, oktober 19, 2009

Stengt


I realize that my golfing at Utsikten Golfpark, Kvinesdal, is over for this year. Last sunday, Oct. 18., I hoped it would have been possible to play some holes, but the night had been too cold, and due to the lack of sunshine during the day, the courses remained closed.
Hence, as it will be a couple of weeks untill I again will be in this region again, this was most probably my last chance.

See you next Year!

mandag, oktober 05, 2009

På tide å avslutte sesongen?

 
Posted by Picasa

På vei til bilen, skuffet, kald og våt. Hjem til kona!

Siste runde i Kvinesdal i år?



Sist søndag var det tid for en ny runde på Skaren, golfbanen til Kvinesdal og Omegns Golfklubb. Det hadde regnet mye de siste døgnet, og været var ikke helt oppløftende om morgenen heller. Magnar H var på besøk fra Stavanger/Randaberg Gk, så vi startet ut ca halv tolv. Magnar var i toppform så det ut til, og fikk par på de 5 første hulla. Så ble det et slag i vannet, og på neste forsvant baallen bare rett og slett. Ingen av oss så hvor det ble av den..... Siden tok han seg litt mer inn. Med meg gikk det skuffende; han vill så mye, men det ble så lite; hakk hakk...i bakken.

Etterhvert dro regnet seg til og gikk over fra små byger til jevnt og til dels kraftig regn. Og for en vind. Har aldri opplevd Skaren så vindfull! Ikke noe morro å se ballen gå rett der du vil den skal gå, for så å bli drevet til siden av vinden og forsvinne i skauen.. Ingen av oss kom over 30p.



Utslag på hull 13: langt slag- men inn i skauen til høyre. Hvem har ikke vært der noen ganger?