søndag, juni 28, 2009

Stavanger Golfklubb

 

Lørdag 27 juni var det tid for en tur på banen til Stavanger Golfklubb. I de siste par årene har de rustet opp banen ved drenering og laget mange nye greener og greenområder. Banen er blitt virkelig flott, og det ble en flott runde. Greenene er blitt mer ondulerte og har sine utfordringer, men det gikk bra både spillemessig og poengmessig. En av de kjekkeste rundene i år så langt...
Posted by Picasa
 

Der gikk den! Resultatet ble ikke helt bra for det kom noen trær i veien. Merkelig at de ikke kan stå stille!
Posted by Picasa
 

Klar for utspill; bra oppstilling!
Posted by Picasa

tirsdag, juni 09, 2009

Jæren Golfklubb


Nå har jeg endelig hatt meg en tur til Jæren Golfklubb. Dermed har jeg vært innom alle golfbanene i Rogaland fra Randaberg og sørover til Egersund og Ogna.

Jeg gikk 9 hull på Jæren Golfklubbs bane i dag. Det blåste litt, men ikke mye. Det blåser vel forresten alltid noe der.. Banan var kompakt; noen av greenene ligger helt inntil hverandre. Jeg syntes også at selv om banen er (svært) flat, var det ikke alltid lett å oppdage flagget fra utslagsstedet, ei heller like lett å finne fram fra det ene hullet til det andre.
Runden ble dermed preget av litt blandete resultater og følelser; fra par til stryk. Men så er heller ikke golf-formen min mye å skryte av for tiden, så jeg skal ikke la det gå ut over banen.