tirsdag, april 28, 2009

Golfing i Volda


23-27 april hadde vi et fint opphold i Volda med masse sol, pollen og en golfrunde i vassbotn med 'gamle' golf'buddies'. Etter å ha ledet klart ganske tidlig seg de andre innpå, og her ved hull 18 ledet Birger L med 2 poeng. Men jeg kom meg i boksen her et slag forran han, så sluttresultatet ble tilslut 30-29 i hans favør.
Det har skjedd før; kondisen er ikke sterk nok til å holde en hel runde....

Og resten av kvelden satt han med nesa i en klut; atschoo..

Per M klar for utslag på hull 10: her ble det 6 slag og 2 p.

Birger L klar for utslag på hull 6: det ble 5 slag og 2 poeng på han også.

Vidar i Volda


Vidar måtte ha seg en Voldatur, under dekke av at det var DokFilm festival og 30 års bursdag til "gammelvenninna" fra barndomstida i Volda. Og lørdagen ble det også tid til litt golf. Målet er forsatt å slå pappa på banen. Men til det trengs det nok litt mer trening på Skaren først...Her i utslaget på hull 6. Han kom seg i boksen på 5 slag og berget dermed 2 poeng.

torsdag, april 16, 2009

Sesongåpning Utsikten Golfpark


Golfbanen til Kvinesdal og omegn Golfklubb ble åpnet kl. 12 onsdag 8 april; en time senere gikk jeg på årets første runde her, sammen med to sirdøler som måtte ty til Kvinesdal, for på deres bane på Kvæven var det nesten en meter snø fremdeles.

Dette er hull 10 som ligger lengst inne i skauen, og hvor det var en del snø, se også bildet under. Men ellers var banen i god form. Og lørdagen etter var det meste av snøen borte. Og banen desto bedre.

Midt i snøfonna


Slik var forholdene rundt greenen på hull 14. Hva gjør man da? Hvilken regel skal brukes mon tro?


Og: en viss kontrast til bildet under??