mandag, november 26, 2007

Gray Eagle Golf Course


Bill, Tony and Roy played 9 holes on a cold Friday Nov. 23. at Gray Eagle Golf Course. Here is some pictures from the event, including a movie snutt of Roy's par put on hole 9.
The gray eagle above is said to be carved out by help of a motor saw; Good work!

Bill on fourth fairway

Roy on Fairway 4

Roy putting at hole 9


Roy is putting for par on this hole 9; further comments are given by the photographer. :)

lørdag, november 17, 2007

San Diego

Vel framme i San Diego har jeg oppdaget at Torrey Pines ligger ca en halvtimes kjøring utenfor byen. Og dit går det ingen buss, og det er for langt å ta drosje. Hva gjør en da, mon tro..?

Det hadde vært så artig å hatt en lue eller jakke med et skikkelig navn på! Noen runde på banen hadde det nok ikke blitt, for den må bestilles god tid i forveien, og koster godt over 120 dollars.

Jaja, Utsikten Gofpark klinge ikke så verst det heller.......

The Golfing Brothers


Et meget sjeldent bilde! For det første at de tre brødrene spilte sammen, for det andre at de gjorde det i USA, På Ironwood banen i Fishers, Indiana. Det spørs om det skjer flere ganger! Men hvem vet. Ingen av spillerne har fylt 85 år enda..
Været var strålende, god varme og litt sol (neste dag var det snøfiller i lufta!). Banen var litt våt, men det er jo både en rogalending og østfolding vant med i fra denne høsten hvor solskinnsdagene ikke akkurat har stått i kø...
En fin dag!

Rundens 'seierherre'...

Godt Bill hadde skikkelig driver..


Verken John eller jeg hadde våre egne køller, så vi har en gods undskyldn ing for dårlige slag.......
Jeg ikke helt så mye, siden jeg fikk låne både drivern og 3-er hybriden, begge identiske med mine egne, av Bill. Vinterformen er tydelig kommet! Treningen til sommeren er ikke begynt enda......

Hm, krampaktig avslutning, om jeg skal si det selv....

I bunkern...


Denne banen hadde mye vann i spill og mange bunkere; i noen av disse var det også vann. Her var jeg heldig nok: ballen ble ikke liggende i vannet. Men våt bunkers er ikke noe godt å slå seg ut av. Men det gikk da her....

Golf og biler hører ikke sammen....


På ekte amerkanske vis brukte vi biler; to stk til og med. Men det var så blautt på banen at vi fikk ikke lov å kjøre der, men bare på veien langs banen. Men det førete til at vi måtte gå fra veien og ut på banen til ballen, og tilbake igjen gang på gang. Det hjalp ikke alltid om en prøvde å slå ballen nærme bilen!! Og dermed så gikk det minst like lang tid som om vi bare skulle gått og latt bilene være igjen i proshopen.

Klar for utslag!

Den gang ei...


Dette hullet var det gått 'gjetord' om hvordan flere i familien hadde prøvd seg, men med variabelt hell. Det gikk ikke særlig bedre denne gangen heller, til tross for diverse ureglementerte forsøk. B kom på greenen engang men rullet av og ned i vannet. De andre ballene gikk i vannet. Det er unektelig større avstand enn det ser ut til.....

søndag, november 11, 2007

Nå kommer vinteren....USA, her kommer jeg!



Lørdag 10 nov: 3 kuldegrader om morgen på Skaren. Pro'en slapp omsider ut 4 lag, men banen var hard og 'frosty'. På puttetreningsgreenen gikk det ikke an å sette ned green gaffelen.
Jeg slo isteden ut ett par bøtter på driving rangen, som en test på formen før USA turen. Ikke helt overbevisende, men heller ikke for ille.
Så nå kan det ble en brødre runde i Fishers, Indiana, og kanskje noen slag i San Diego?

fredag, november 02, 2007


Vidar drar til, med lånt 5-er jern. Denne gangen holdt kølla.

torsdag, november 01, 2007

Hardt slag?


Vidar dro skikkelig til på Hull 3; og here ser dere resultatet. Køllehodet fløy avsted sammen med ballen, og han sto igjen med skaftet i handa. Konklusjon; gutten trenger nye køller! Det kan jo være greit gjennom vinteren å spekulere på hva slags merke de skal være i: Cobra, Wilson, Ping, eller....?

Sesongavslutning


Lørdag 27 okt ble det definitivt sesongavslutning på Utsikten Golfpark for meg. Vidar var kommet på besøk fra oslo, og sammen skulle vi ha en runde. Litt regn var det, men det ble mye verre dagen etter. Så det var godt vi ikke utsatte det til da. Vidar var markør, og jeg skulle ha en hcp tellende runde, kanskje endog forbedre meg litt. Men dengang ei; det ble isteden oppjustering med 0,2. Så nå er det å gå igang med vintertreningen, og satse på sterkere skuldre og rygg til neste sommer.....