søndag, oktober 21, 2007

Utsikten Golfpark

Gratulasjoner til Kvinesdal og Omegn Golfklubb som har fått nye websider, og i samme slengen ser det ut til at golfbanen også har fått nytt navn; nå Utsikten Golfpark!
Navnet skjemmer ingen, men tilknytningen til Kvinesdal er ikke så klar for den som ikke er lokalkjent. Riktignok var nok Utsikten et kjent stoppested på E39 fram til ifjor, men nå ligger det utenfor allfarvei. På den annen side; tar en utgangspunkt i Hull 3 og utsikten derifra, så forsvarer navnet absolutt sin plass.

Websidene er fine, de, og bedre skal de bli, kan en lese. Det er tydligvis pr idag fortsatt noen bugs på sidene, men de går de jo an å luke bort.En ny video, tatt med helikopter i sommer, ligger på toppen av hovedsiden, og snart skal det også komme en 180 graders video. Offisiell åpning av sidene er fredag 28 oktober.

søndag, oktober 14, 2007

Skaren 14 oktober


Hull 4; legg merke til vandammene på banen; et sjeldent syn på Skaren!
14 oktober i fjor gikk jeg min siste runde i fjor på Skaren med 33 p, og tenkte å kopiere i år. Men været var elendig, men regnbyger, og yr i mellom. Så det ble 'bare' 32 p. Altså er jeg ikke blitt noe bedre siden i fjor.....sukk.
Det startet bra, med 3 slag og par på Hull 1. Så gikk det litt tregere, opp og ned, ustabilt, fra par til miss. Men jeg får skylde på været. Kanskje er det siste gangen på Skaren i år. Men været var ille; særlig etter halveis når jeg begynte å gå mot regnet. Yret la seg på brillene, og gjorde det vanskelig å se klart. Så da så....

Hull 12

Hull 13

Hull 18


Ikke mye sikt her heller. Utslaget mitt gikk ut i tåka og i vannhinderet til venstre. Slag nr. 3 fram mot greenen, nr 4 inn på greenen, og nr 5 i boksen! 3 p. :)

mandag, oktober 01, 2007

Lørdag 29 sept


Lørdag 29 var det tid for en runde på Skaren, Kvinesdal. Jeg hadde sett fram til det en hel uke. Og lørdagen kom med regn og vind. Rene Randaberg været! Har aldri spilt i så vått og vindfullt vær før. Men det gikk ikke så helt ille, 30 p tilslutt. Og banen er bare super. Så fast og fin med lange ruller for ballen, og greenene er superfaste. Utrolig! Heia Kvinesdal!

Våt og kald..