tirsdag, mai 29, 2007

Lørdag 26 mai

 

Lørdag 26 mai var det tid for en runde på Skaren igjen, denne gangen sammen med Vidar, og med Torgny og Mari Sophie som caddier på de to første hulla. Litt kaldt, og litt vind, men ellers fine forhold, uten at det frembrakte de helt store resultatene. Etter litt veksling i ledelsen, dro senior av med de fleste poengene. Men Vidar har den gode undskyldningen at det var hans første runde i år, så da så....
Posted by Picasa

Hull To

 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa

Go! Be a Tiger, Vidar!

 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa
 
Posted by Picasa

søndag, mai 13, 2007

søndag, mai 06, 2007

Sunny Kvinesdal


Lørdag 5 mai, solskin fra klar himmel (klarere og uten tåke som på dette bildet), etterhvert nærmere 20 grader; varmt nok til å gå i kortermet skjorte. Det er fint golfvær det. .
Det lå til rette for en fin runde. Men etter å ha mistet to baller på første hull (ikke spør meg om hvorfor..), sank motet betraktelig, og det steg ikke til normal høyde før på dette hullet. Etter et litt skjevt utslag, men som likevel førte til at ballen trillet og la seg i fin posisjon for innspill, og et andre slag som brakte ballen inn på greenen, førte en lang putt til at jeg kunne notere meg for en birdie på hull 9. Det var første gang på dette hullet.
Resten av runden gikk mye bedre enn første delen. Jeg har fått bedre tak på de ni siste hulla nå; i fjor var det motsatt.
I pinsen kommer Vidar, og han sier han også vil spille golf. Dessuten så skylder jeg ham en protime i bursdagspresang!