tirsdag, juli 25, 2006

Hull 15

 
 Posted by Picasa Kjekt hull. Her bør en være over vanndammen på tre slag fra utslagsstedet: total lengde er 348m. Par 4.

Going for the Green?

  Posted by Picasa

Glenn visiting Skaren

 
Typiske situasjon. En førstegangsbesøkende må alltid fotograferes på utslagsstedet ved hull 3. Men så er det da også et fint sted. Her er det Glenn som var ute på en runde med sin Dad og meg. Posted by Picasa

mandag, juli 24, 2006

Henrik Bjørnstad??


Blogger er treg i kveld, men jeg fikk da frem dette. Var det noen som så noe likhet med Henrik Bjørnstad? Kan det være skjegget?

Birger S on hole 10; the easy one!

tirsdag, juli 18, 2006

Søndag morgen 16 juli 06


Søndag morgen, 16 juli 2006, la vi ut på en runde kl. 0850. Det skulle vise seg å bli Vidars suverene beste runde i år - så langt i alle fall: 36 p. Tidligere har han knapt vært opp i halvparten så mye.

Senior våknet ikke før på hull 7, men da var det for sent; da hadde Vidar et så solid forsprang at det aldri lot seg innhente. På dette hullet (Hull 6)fikk han endog birdie; et nydelig slag la ballen på greenen, og en meget bra putt la ballen i koppen.
Senior må visst legge seg i trening igjen...
Update;
Senior har begynt treninga...

Hull 18


Her er noen bilder fra det siste hullet på dagens runde. Stilstudier av Vidar! :)

onsdag, juli 12, 2006

'Volding' i Kvinesdal..


Her er det endelige beviset på at nå har også Birger L vært og spilt golf på banen til Kvinesdal og omegn Golfklubb. Her ved Hull 3 hvor han vises de 'tilhørende herligheter'.....
Med lånte køller gjorde han det riktig bra, selv om han vistnok ikke var helt fornøyd selv. Men hvem er vel det.....? :)

Utsikt fra hull 3


"Og her ser du utover Øyesletta, og videre utover fedafjorden. Til venstre ytterst ligger Lindesnes, og ut mot høyre har du England......."

Hull 3


Og her går utspillet på Hull 3!